Stiri

Proiecte de viitor ale comunei noastre

Primarul comunei Cordun, Adrian Ciobanu, spune că s-au aprobat mai multe proiecte importante care vor contribui la realizarea planului de dezvoltare a comunei, demarat în urmă cu doi ani.

 

Sursa: romantv

Share This:

Citeste.

Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei Sef SVSU

Primaria Comunei Cordun , jud. Neamt , organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de conducere , vacante in cadrul compartimentului Serviciul Voluntar pentru situatii de urgenta, Protectie civila si SSM : 1 post contractual de conducere de Sef S.V.S.U. Detalii, conditii specifice si calendarul concursului se regasesc in documentul atasat prezentului articol.

Share This:

Citeste.

Concurs de recrutare pentru ocuparea functiei Sef SVSU

Primaria Comunei Cordun , jud. Neamt , organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de conducere , vacante in cadrul compartimentului Serviciul Voluntar pentru situatii de urgenta, Protectie civila si SSM :

  • 1 post contractual de conducere de Sef S.V.S.U

atention

Share This:

Citeste.

Proiectele de viitor ale Comunei Cordun

In conferinta de presa organizata in sediul primariei Cordun, dl. primar Adrian Ciobanu a adus la cunostina publicului care sunt proiectele de viitor ce vor fi implementate in comuna noastra si care au fost demarate formalitatile in primul an de mandat.

Sursa video: YouTube Romantv

Proiectele de viitor

Share This:

Citeste.

Dispozitia privind delimitarea sectiilor de votare in vederea desfasurarii alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016

localizare-logo1Dispozitia privind delimitarea sectiilor de votare in vederea desfasurarii alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din anul 2016.

 

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.